Wie is tandartspraktijk Maas en Waal

Tandartspraktijk Maas en Waal te Ewijk is een moderne, jonge tandartspraktijk, geopend op 20 september 2006. Naast de reguliere gebitsverzorging en cosmetische tandheelkunde staat bij ons persoonlijke aandacht, kwaliteit, service, hygiëne, innovatie, speciale zorg voor kinderen en angstige patiënten centraal.

Lees hier verder over onze kwaliteit, innovatie, en service/garantie

Team

Ons team bestaat uit 3 tandartsen, 1 assistente, 3 preventie-assistentes, 1 officemanager / paropreventie-assistente, 1 klinisch protheticus, 1 praktijkmanager (Niels), en een regelmatig wisselende stagiaire van het ROC, opleiding tandartsassistente. Zij beheersen allen de Nederlandse, Engelse en Duitse spreektaal.
 

Tandarts H.J. Janssen (Heleen)

  BIG: 89050639002 
 Tandarts Heleen

In juli 1999 rondde ik mijn opleiding tot tandarts aan de Katholieke Universiteit van Nijmegen af. Daarna ben ik direct als tandarts in een algemene praktijk aan het werk gegaan, en heb inmiddels dus zo’n 17 jaar ervaring. Op 20 september 2006 heb ik samen met mijn partner Tandartspraktijk Maas en Waal opgericht.

Ik heb bijzondere affiniteit met het behandelen van zeer angstige patiënten en kinderen. Ik stel de mensen op hun gemak, luister naar hun wensen en behoeften en probeer hier zo goed mogelijk op in te spelen. Verder heb ik aanvullende kennis opgedaan in de esthetische tandheelkunde, met name in de frontverfraaiing met composiet (voortanden), en het werken met Cerec 3D. Dit is dan ook mijn specialiteit. Kwaliteit leveren staat bij mij hoog in het vaandel.

Mijn motto is: Behandel je patiënten zoals je zelf ook graag geholpen wilt worden. Op die manier voelt de patiënt zich begrepen en gesteund, en leidt dit tot een langdurige behandelrelatie. Vele mensen komen al 17 jaar bij mij in de praktijk, zijn 2 maal met mij mee verhuisd, en reizen soms tientallen kilometers om in Ewijk te komen!

En ik vind het geweldig om angstige mensen weer op te zien bloeien, weer hun zelfvertrouwen te zien terugkrijgen en weer te zien lachen!

(Ik ben lid van beroepsorganisatie ANT en aangesloten bij diens klachtenregeling.)

 

Tandarts P. Smeets (Peter)

  BIG: 69042624602 
Tandarts Peter

Ik, tandarts Smeets ben in 1993 afgestudeerd als tandarts aan de Katholieke Universiteit van Nijmegen. Sinds 1 Juni 2009 ben ik werkzaam bij Tandartspraktijk Maas en Waal op de donderdag. Ik heb 23 jaar ervaring als tandarts, en had voorheen een eigen praktijk in Rhenen. Ik werk verder nog in Duitsland, in de praktijk van mijn vrouw die ook tandarts is.

Waar ik voor sta? Voor U, de patiënt, U bent het middelpunt voor mij. Het streven naar individuele aandacht en begrip, is de basis waarop persoonlijk, wederzijds vertrouwen tot een duurzame tandheelkundige relatie met u als patiënt kan worden opgebouwd.

Door jarenlange ervaring in binnen- en buitenland, op het gebied van moderne behandelmethoden, is er in overleg met u, het voor u meest optimale behandelresultaat te realiseren.

Kwalitatief hoogwaardige- en uitgebreide gebitsopbouw, met individuele aandacht voor cosmetische details, zullen uw levenskwaliteit duidelijk verbeteren. Dankzij het gebruik van topmaterialen is dit ook voor u haalbaar.

U bent het waard !

(Ik ben lid van beroepsorganisatie NMT en aangesloten bij diens klachtenregeling.)

 Tandarts S. Maassen (Stephanie)

        BIG: 29922747602

 Tandarts Stephanie

Mijn opleiding heb ik gevolgd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Verder heb ik 3 maanden patienten behandeld aan de universiteit van Stockholm. Daar heb ik vooral aandacht besteeds aan het behandelen van kinderen. Hier ligt dan ook 1 van mijn interesse gebieden. Een levenslang gezond gebit begint dan ook bij een verzorgd melkgebit en daar sta ik voor. Tevens vind ik het belangrijk dat kinderen maar ook volwassenen zich op hun gemak voelen.

Verder ben ik ook opgeleid in andere facetten van de tandheelkunde zoals kroon- en brugwerk en esthetische tandheelkunde. Moderne behandelmethodes in combinatie met persoonlijke aandacht kunt u van mij verwachten. In goed overleg stel ik voor u een behandelplan op en neem ik alle tijd voor uw behandeling zodat u zich op uw gemak voelt.

Dus ook voor de algemene tandheelkundige behandeling bent u bij mij van harte welkom.

'ik maak van uw glimlach een smile'

(Ik ben lid van beroepsorganisatie ANT en aangesloten bij diens klachtenregeling.)

 

Preventie-assistente (Aihan)

 

 Preventie assistente Aihan

 

 

 

 

Mijn naam is Aihan en ik ben sinds maart 2018 werkzaam bij Tandartspraktijk Maas en Waal. In 2014 ben ik afgestudeerd als tandartsassistente aan het ROC in Nijmegen.

Ik heb veel ervaring opgedaan in verschillende praktijken waardoor ik dus ook met veel verschillende patienten heb gewerkt. Mijn passie ligt bij het behandelen van kinderen en angstige patienten. Veel mensen vinden een bezoek aan de tandarts niet fijn. Toch hoop ik dat ik ze alsnog op hun gemak kan stellen, zodat ze de volgende keer met minder angst naar de praktijk komen.

Ik vind het mooi om te zien hoe ieder van ons team werkt vanuit een visie waarbij de patient centraal staat. Elke patient verdient een persoonlijke behandeling, niet alleen in de stoel, maar ook aan de telefoon of aan de balie.Ik vind het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt.

Graag zie ik een van jullie binnenkort bij ons in de stoel.

 

Preventie-assistente W. Reijnen (Wendy)

   
Preventie assistente Wendy

19 jaar geleden heb ik mijn diploma voor tandartsassistente behaald. Na aanvullende cursussen en een opleiding voor preventie-assistente ben ik reeds 18 jaar alszodanig aan het werk.

Het werk als preventie-assistente houdt in dat ik behalve assisteren aan de stoel ook zelfstandig handelingen mag uitvoeren. Ik doe veelal de controles, tandsteen verwijderen, röntgenfoto’s maken en sealen (beschermlaagjes maken bij kinderen). Ik werk altijd onder de supervisie van een van de tandartsen.

Mijn sterke punten zijn mensen gerust stellen en werken met kinderen.

Mijn doel is om mensen zo te motiveren dat de dagelijkse gebitsverzorging perfect is en ook zo blijft. Inmiddels werk ik al bijna 15 jaar bij tandarts Janssen. Ik ben aanwezig op de maandag en dinsdag.

De rest van de week zorg ik voor mijn zoontje Thijme en dochter Auke.

 

Officemanager / paropreventie-assistente F. Merza (Ferial)

   
 Office manager Ferial

Zoek je de spil van onze praktijk, dan kom je bij mij.

Ik ben sinds 2010 afgestudeert als tandartsassistente. Na twee jaar werkervaring in verschillende grote praktijken, heb ik besloten om meer werkzaamheden binnen de praktijk te verrichten. Ik heb veel met angstige patienten gewerkt en ook mensen die onder narcose behandelt willen worden.

Bij Tandartspraktijk Maas en Waal heb ik de kans gekregen om als officemanager te mogen werken.

Naast het gezicht zijn van de praktijk zorg ik ervoor dat de agenda's van de tandartsen goed verlopen, en iedereen volgens de richtlijnen de behandelingen uitvoert. Ook voer ik de administratieve taken van de praktijk uit.

Ik ben het aanspreekpunt voor de patienten, en zal er voor zorgen dat de patienten met een brede glimlach hier de praktijk uit lopen!

 

Preventie-assistente D. Michiels (Desiree)

   

Preventie assistente Desiree

Sinds 1993 ben ik als gediplomeerd tandartsassistente werkzaam binnen de tandheelkunde. In 2005 heb ik de cursus preventieassistente aan het Radboud UMC nijmegen gevolgd en sindsdien ben ik werkzaam als zodanig. Sinds maart 2018 ben ik werkzaam bij tandartspraktijk Maas en Waal. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het controleren en schoonmaken van het gebit en het motiveren van de patient tot een betere zelfzorg.

Ik vind het belangrijk dat de behandeling in een rustige sfeer verloopt.

Ik ben aanwezig op maandagochtend, woensdag, donderdagavond en vrijdagochtend.

Hopelijk tot ziens bij tandartspraktijk Maas en Waal!

  

Assistente A. Janssen (Aniek)

   
 Assistente Aniek Mijn naam is Aniek Janssen. In 2018 heb ik mijn opleiding Tandartsassistente op het Roc Nijmegen afgerond en zal ik vanaf juni 2018 werkzaam in deze praktijk zijn. Ik heb verschillende stages gelopen tijdens mijn opleiding en heb dus veel indrukken opgedaan. Ik vind het vooral leuk om bij kinderen te assisteren en die weer met een glimlach naar buiten te zien gaan.

U zult mij vooral zien in de behandelkamers, waar ik de tandarts assisteer bij verschillende behandelingen, of aan de balie waar ik de vervolg afspraken met u in plan.

Graag tot snel bij Tandartspraktijk Maas en Waal!

 

Tandtechnicus / klinisch protheticus J.W. Kervezee (Jim)

   
 Tandtechnicus Klinisch Prothese Technicus Jim

Drie jaar na het behalen van mijn diploma als tandtechnicus, ben ik in 1987 het Groesbeeks Tandtechnisch Laboratorium gestart. In het begin werkte ik voor een tandarts en vervaardigde ik alleen kroon en brugwerk. Al snel werd het laboratorium all-round met diverse tandartsen als tevreden klant.Gedurende de jaren is mijn interesse gewekt in de prothetiek.

In 2007 behaalde ik mijn diploma als Klinisch Prothese Technicus (KPT). Ik haal veel voldoening uit dit vak. Vanaf die tijd ben ik alszodanig werkzaam in verschillende tandartspraktijken om patienten van een gedeeltelijke of volledige gebitsprothese te voorzien.

Op de maandagmiddag ben ik werkzaam bij Tandartspraktijk Maas en Waal. U bent van harte welkom om eens kennis te komen maken en de problemen met uw kunstgebit te bespreken.

Wellicht kan ik wat betekenen voor u !

 

Stagiaire van het ROC

Onze praktijk is een erkend leerbedrijf en hierdoor hebben wij regelmatig een stagiaire van het ROC, opleiding tandartsassistente. U zult de stagiaire veelal treffen bij de tandarts in de behandelkamer.

 

De inrichting van de praktijk is kleurrijk maar in harmonie en geeft daarom rust.

Team    Kunst in tandartspraktijk Maas en Waal

  Decoratie

Wachtkamer en Balie  Wachtkamer en decoratie  Duplo spelen

wachtkamer    Balie    tijdschriften display en decoratie

Behandeling tandartspraktijk Maas en Waal     Behandelkamer (let op plafond decoratie!)

Escher kunstafbeelding om als patient tijdens de behandeling te bekijken    Kunst om van te genieten tijdens de behandeling in Tandartspraktijk Maas en Waal

Tandarts heleen  

Behandelkamers met Rontgenfotos beoordeling

Plattegrond tandartspraktijk Maas en Waal

Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van mensen met angst voor de tandarts. De sleutel tot succes:
U behoudt altijd de controle.

Klik hier voor meer info...

  • Jacco
    Hallo team, Keurige site, sluit qua vormgeving mooi aan bij de inrichting van de praktijk. Modern en ...

    Lees meer ...

maandag   8.00 - 17.00
Dinsdag   8.00 - 21.00
Woensdag       8.00 - 17.00
Donderdag   8.00 - 21.00
Vrijdag   8.00 - 16.00

Voor spoedgevallen graag bellen voor 10.00 uur 's ochtends. U kunt dan dezelfde dag nog geholpen worden.