Wie is tandartspraktijk Maas en Waal

Tandartspraktijk Maas en Waal te Ewijk is een moderne, jonge tandartspraktijk, geopend op 20 september 2006. Naast de reguliere gebitsverzorging en cosmetische tandheelkunde staat bij ons persoonlijke aandacht, kwaliteit, service, hygiëne, innovatie, speciale zorg voor kinderen en angstige patiënten centraal.

Lees hier verder over onze kwaliteit, innovatie, en service/garantie

Team

Ons team bestaat uit 3 tandartsen, 1 assistente, 3 preventie-assistentes, 1 officemanager / paropreventie-assistente, 1 klinisch protheticus, 1 praktijkmanager (Niels), en een regelmatig wisselende stagiaire van het ROC, opleiding tandartsassistente. Zij beheersen allen de Nederlandse, Engelse en Duitse spreektaal.
 

Tandarts H.J. Janssen (Heleen)

  BIG: 89050639002 
 Tandarts Heleen

In juli 1999 rondde ik mijn opleiding tot tandarts aan de Katholieke Universiteit van Nijmegen af. Daarna ben ik direct als tandarts in een algemene praktijk aan het werk gegaan, en heb inmiddels dus heel wat jaren ervaring. Op 20 september 2006 heb ik samen met mijn partner Tandartspraktijk Maas en Waal opgericht.

Ik heb bijzondere affiniteit met het behandelen van zeer angstige patiënten en kinderen. Ik stel de mensen op hun gemak, luister naar hun wensen en behoeften en probeer hier zo goed mogelijk op in te spelen. Verder heb ik aanvullende kennis opgedaan in de esthetische tandheelkunde, met name in de frontverfraaiing met composiet (voortanden), en het werken met Cerec 3D. Dit is dan ook mijn specialiteit. Kwaliteit leveren staat bij mij hoog in het vaandel.

Mijn motto is: Behandel je patiënten zoals je zelf ook graag geholpen wilt worden. Op die manier voelt de patiënt zich begrepen en gesteund, en leidt dit tot een langdurige behandelrelatie. Vele mensen komen al meer dan 20 jaar bij mij in de praktijk, zijn 2 maal met mij mee verhuisd, en reizen soms tientallen kilometers om in Ewijk te komen!

En ik vind het geweldig om angstige mensen weer op te zien bloeien, weer hun zelfvertrouwen te zien terugkrijgen en weer te zien lachen!

(Ik ben lid van beroepsorganisatie ANT en aangesloten bij diens klachtenregeling.)

 

Tandarts P. Smeets (Peter)

  BIG: 69042624602 
Tandarts Peter

Ik, tandarts Smeets ben in 1993 afgestudeerd als tandarts aan de Katholieke Universiteit van Nijmegen. Sinds 1 Juni 2009 ben ik werkzaam bij Tandartspraktijk Maas en Waal op de donderdag. Ik heb 23 jaar ervaring als tandarts, en had voorheen een eigen praktijk in Rhenen. Ik werk verder nog in Duitsland, in de praktijk van mijn vrouw die ook tandarts is.

Waar ik voor sta? Voor U, de patiënt, U bent het middelpunt voor mij. Het streven naar individuele aandacht en begrip, is de basis waarop persoonlijk, wederzijds vertrouwen tot een duurzame tandheelkundige relatie met u als patiënt kan worden opgebouwd.

Door jarenlange ervaring in binnen- en buitenland, op het gebied van moderne behandelmethoden, is er in overleg met u, het voor u meest optimale behandelresultaat te realiseren.

Kwalitatief hoogwaardige- en uitgebreide gebitsopbouw, met individuele aandacht voor cosmetische details, zullen uw levenskwaliteit duidelijk verbeteren. Dankzij het gebruik van topmaterialen is dit ook voor u haalbaar.

U bent het waard !

(Ik ben lid van beroepsorganisatie NMT en aangesloten bij diens klachtenregeling.)

 Tandarts S. Maassen (Stephanie)

        BIG: 29922747602

 Tandarts Stephanie

Mijn opleiding heb ik gevolgd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Verder heb ik 3 maanden patienten behandeld aan de universiteit van Stockholm. Daar heb ik vooral aandacht besteeds aan het behandelen van kinderen. Hier ligt dan ook 1 van mijn interesse gebieden. Een levenslang gezond gebit begint dan ook bij een verzorgd melkgebit en daar sta ik voor. Tevens vind ik het belangrijk dat kinderen maar ook volwassenen zich op hun gemak voelen.

Verder ben ik ook opgeleid in andere facetten van de tandheelkunde zoals kroon- en brugwerk en esthetische tandheelkunde. Moderne behandelmethodes in combinatie met persoonlijke aandacht kunt u van mij verwachten. In goed overleg stel ik voor u een behandelplan op en neem ik alle tijd voor uw behandeling zodat u zich op uw gemak voelt.

Dus ook voor de algemene tandheelkundige behandeling bent u bij mij van harte welkom.

'ik maak van uw glimlach een smile'

(Ik ben lid van beroepsorganisatie ANT en aangesloten bij diens klachtenregeling.)

 

Preventie-assistente A.W.P van Geffen (Anneke)

 

 Preventie assistente Anneke

 

 

 

 

Mijn naam is Anneke, ik ben sinds 1999 werkzaam in de tandheelkunde. De afgelopen jaren heb ik in diverse praktijken gewerkt, onder andere in een mondhygienistenpraktijk. Daar heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van gebitsreiniging.

In mijn vrije tijd ben ik EHBO-er en sta ik graag klaar voor mensen in nood. Mijn affiniteit ligt bij het omgaan met kinderen en angstige patienten. Indien u angstig bent zal ik mijn best doen om u op uw gemak te stellen, daar neem ik graag de tijd voor.

Ik hoop u snel te mogen zien in de praktijk.

 

Preventie-assistente W. Reijnen (Wendy)

   
Preventie assistente Wendy

In 1998 heb ik mijn diploma voor tandartsassistente behaald. Na aanvullende cursussen en een opleiding voor preventie-assistente ben ik dus reeds heel wat jaren alszodanig aan het werk.

Het werk als preventie-assistente houdt in dat ik behalve assisteren aan de stoel ook zelfstandig handelingen mag uitvoeren. Ik doe veelal de controles, tandsteen verwijderen, röntgenfoto’s maken en sealen (beschermlaagjes maken bij kinderen). Ik werk altijd onder de supervisie van een van de tandartsen.

Mijn sterke punten zijn mensen gerust stellen en werken met kinderen.

Mijn doel is om mensen zo te motiveren dat de dagelijkse gebitsverzorging perfect is en ook zo blijft. Inmiddels werk ik al bijna 15 jaar bij tandarts Janssen. Ik ben aanwezig op de maandag en dinsdag.

De rest van de week zorg ik voor mijn zoontje Thijme en dochter Auke.

 

Preventie-assistente M. Wittenberg (Miriam)

   
 Preventie assistente Miriam

Graag wil ik u namens en via Tandartspraktijk Maas en Waal mij aan u voorstellen als preventie assistente, en mijzelf, Miriam Wittenberg. 

Gezien de aard en frequentie van ons contact is het prettig een beetje te weten met wie u letterlijk zo dichtbij contact heeft. Mijn tandheelkundige loopbaan is begonnen in 2002 na een aantal jaar een andere koers gevaren te hebben in een andere branch. Mijn liefde voor het vak was op het eerste gezicht en ontstaan in een een praktijk te 's-Hertogenbosch waar ik ben opgegroeid met kinder- en reguliere tandheelkunde, en al mijn diploma's heb behaald als assistente, preventie-assistente, en later anesthesie erbij. De meeste ervaring doe je op aan de stoel, werken met tandarts/patienten en de verschillende situaties in de mond. Na 12,5 daar gewerkt te hebben werd het tijd om uit te vliegen naar Oss waarbij ik meer te maken kreeg met meer prothese, kroon en brugwerk, implantologie en chirurgische behandelingen. Dit heeft zich tevens voortgezet in Nijmegen, waarna ik ben neergestreken in deze kleine maar gemoedelijke tandartspraktijk, waar ik alles in kan zetten om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. 

Ik ben een mensen mens en werk vanuit mijn hart en gevoel. Omdat iedereen verschillend is, is het voor mij een uitdaging om dit bij elke patient op maat toe te passen om een lang en prettige samenwerking aan te gaan. Dit wil zeggen, ook als u het allemaal wat meer spannend vindt. Met wat tijd, positive aandacht en inzet komen we samen tot een mooi eindrestultaat. Ik zie u graag terug in de stoel. Keep smiling!

 

Preventie-assistente G.C.C. Michiels (Desiree)

   

Preventie assistente Desiree

Sinds 1993 ben ik als gediplomeerd tandartsassistente werkzaam binnen de tandheelkunde. In 2005 heb ik de cursus preventieassistente aan het Radboud UMC nijmegen gevolgd en sindsdien ben ik werkzaam als zodanig. Sinds maart 2018 ben ik werkzaam bij tandartspraktijk Maas en Waal. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het controleren en schoonmaken van het gebit en het motiveren van de patient tot een betere zelfzorg.

Ik vind het belangrijk dat de behandeling in een rustige sfeer verloopt.

Ik ben aanwezig op maandagochtend, woensdag, donderdagavond en vrijdagochtend.

Hopelijk tot ziens bij tandartspraktijk Maas en Waal!

  

Assistente / officemanager A. Janssen (Aniek)

   
 Assistente Aniek Mijn naam is Aniek Janssen. In 2018 heb ik mijn opleiding Tandartsassistente op het Roc Nijmegen afgerond en zal ik vanaf juni 2018 werkzaam in deze praktijk zijn. Ik heb verschillende stages gelopen tijdens mijn opleiding en heb dus veel indrukken opgedaan. Ik vind het vooral leuk om bij kinderen te assisteren en die weer met een glimlach naar buiten te zien gaan.

U zult mij vooral zien in de behandelkamers, waar ik de tandarts assisteer bij verschillende behandelingen, of aan de balie waar ik de vervolg afspraken met u in plan.

Graag tot snel bij Tandartspraktijk Maas en Waal!

 

Tandtechnicus / klinisch protheticus J.W. Kervezee (Jim)

   
 Tandtechnicus Klinisch Prothese Technicus Jim

Drie jaar na het behalen van mijn diploma als tandtechnicus, ben ik in 1987 het Groesbeeks Tandtechnisch Laboratorium gestart. In het begin werkte ik voor een tandarts en vervaardigde ik alleen kroon en brugwerk. Al snel werd het laboratorium all-round met diverse tandartsen als tevreden klant.Gedurende de jaren is mijn interesse gewekt in de prothetiek.

In 2007 behaalde ik mijn diploma als Klinisch Prothese Technicus (KPT). Ik haal veel voldoening uit dit vak. Vanaf die tijd ben ik alszodanig werkzaam in verschillende tandartspraktijken om patienten van een gedeeltelijke of volledige gebitsprothese te voorzien.

Op de maandagmiddag ben ik werkzaam bij Tandartspraktijk Maas en Waal. U bent van harte welkom om eens kennis te komen maken en de problemen met uw kunstgebit te bespreken.

Wellicht kan ik wat betekenen voor u !

 

Stagiaire van het ROC

Onze praktijk is een erkend leerbedrijf en hierdoor hebben wij regelmatig een stagiaire van het ROC, opleiding tandartsassistente. U zult de stagiaire veelal treffen bij de tandarts in de behandelkamer.

 

De inrichting van de praktijk is kleurrijk maar in harmonie en geeft daarom rust.

Team    Kunst in tandartspraktijk Maas en Waal

  Decoratie

Wachtkamer en Balie  Wachtkamer en decoratie  Duplo spelen

wachtkamer    Balie    tijdschriften display en decoratie

Behandeling tandartspraktijk Maas en Waal     Behandelkamer (let op plafond decoratie!)

Escher kunstafbeelding om als patient tijdens de behandeling te bekijken    Kunst om van te genieten tijdens de behandeling in Tandartspraktijk Maas en Waal

Tandarts heleen  

Behandelkamers met Rontgenfotos beoordeling

Plattegrond tandartspraktijk Maas en Waal

Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van mensen met angst voor de tandarts. De sleutel tot succes:
U behoudt altijd de controle.

Klik hier voor meer info...

  • Nicole
    Jullie zijn kanjers dames. Ik ga inmiddels zonder buikpijn naar de tandarts. De meiden willen zelfs niet ...

    Lees meer ...

maandag   8.00 - 17.00
Dinsdag   8.00 - 21.00
Woensdag       8.00 - 17.00
Donderdag   8.00 - 21.00
Vrijdag   8.00 - 16.00

Voor spoedgevallen graag bellen voor 10.00 uur 's ochtends. U kunt dan dezelfde dag nog geholpen worden.