Wie is tandartspraktijk Maas en Waal

Team

Ons team bestaat uit 3 tandartsen, 2 mondhygienisten, 4 preventie-assistentes, 1 balie-assistente, 1 klinisch protheticus, 1 praktijkmanager (Niels), en een regelmatig wisselende stagiaire van het ROC, opleiding tandartsassistente. Zij beheersen allen de Nederlandse, Engelse en Duitse spreektaal.


Tandarts H.J. Janssen (Heleen)

BIG: 89050639002

In juli 1999 rondde ik mijn opleiding tot tandarts aan de Katholieke Universiteit van Nijmegen af. Daarna ben ik direct als tandarts in een algemene praktijk aan het werk gegaan, en heb inmiddels dus heel wat jaren ervaring. Op 20 september 2006 heb ik samen met mijn partner Tandartspraktijk Maas en Waal opgericht.

Ik heb bijzondere affiniteit met het behandelen van zeer angstige patiënten en kinderen. Ik stel de mensen op hun gemak, luister naar hun wensen en behoeften en probeer hier zo goed mogelijk op in te spelen. Verder heb ik aanvullende kennis opgedaan in de esthetische tandheelkunde, met name in de frontverfraaiing met composiet (voortanden), en het werken met Cerec 3D. Dit is dan ook mijn specialiteit. Kwaliteit leveren staat bij mij hoog in het vaandel.

Mijn motto is: Behandel je patiënten zoals je zelf ook graag geholpen wilt worden. Op die manier voelt de patiënt zich begrepen en gesteund, en leidt dit tot een langdurige behandelrelatie. Vele mensen komen al meer dan 20 jaar bij mij in de praktijk, zijn 2 maal met mij mee verhuisd, en reizen soms tientallen kilometers om in Ewijk te komen!

En ik vind het geweldig om angstige mensen weer op te zien bloeien, weer hun zelfvertrouwen te zien terugkrijgen en weer te zien lachen!

(Ik ben lid van beroepsorganisatie KNMT en aangesloten bij diens klachtenregeling.)

 

 Tandarts Stephanie

Tandarts S.A.J. Maassen (Stephanie)

BIG: 29922747602

Na mijn afstuderen aan de Radboud universiteit in Nijmegen ben ik sinds 2017 werkzaam als tandarts bij tandartspraktijk Maas en Waal.

Tijdens mijn studie heb ik 3 maanden patiënten behandeld aan het Karolinska Institutet in Stockholm. Daar heb ik vooral aandacht besteed aan het behandelen van kinderen. Hier ligt dan ook een van mijn interesse gebieden. Een levenslang gezond gebit begint dan ook bij een verzorgd melkgebit en daar sta ik voor.

Tevens vind ik het belangrijk dat kinderen maar ook volwassenen zich op hun gemak voelen. Het behandelen van angstpatiënten, en hen dan met een opgelucht gevoel de praktijk zien verlaten, geeft mij veel voldoening in mijn werk. Verder vind ik esthetische tandheelkunde erg interessant. Het aangezicht van het gebit kan veel invloed hebben op uw leven en ik vind het mooi als ik hierin iets kan betekenen waardoor u weer met een lach door het leven kunt.

Moderne behandelmethodes in combinatie met persoonlijke aandacht kunt u van mij verwachten. In goed overleg stel ik voor u een behandelplan op en neem ik alle tijd voor uw behandeling zodat u zich op uw gemak voelt.

Dus ook voor de algemene tandheelkundige behandeling bent u bij mij van harte welkom.

‘ik maak van uw glimlach een smile’

(Ik ben lid van beroepsorganisatie KNMT en aangesloten bij diens klachtenregeling.)

 

Tandarts C.C.M. Leenders (Carmen)

BIG: 69928029802

Sinds juni 2020 ben ik als tandarts afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Sindsdien ben ik werkzaam in de algemene praktijk en sinds april 2021 bij Tandartspraktijk Maas en Waal werkzaam!

Ik vind het belangrijk om patiënten duidelijk uit te leggen wat een behandeling inhoudt en dat u op de hoogte bent hoe uw eigen gebit ervoor staat. Verder probeer ik u zoveel mogelijk op uw gemak te stellen, ook als u met wat meer spanning naar de tandarts gaat.

Ik werk graag samen met verschillende collega’s om voor u het beste resultaat te behalen.  Tijdens mijn studie heb ik mij verder verdiept in het verfraaien van de voortanden en de wortelkanaalbehandelingen. Natuurlijk kunt ook voor algemene tandheelkunde bij mij terecht!

(Ik ben lid van beroepsorganisatie KNMT en aangesloten bij diens klachtenregeling.)

 

Receptioniste-assistente K. Pardoel (Karin)

Ik ben Karin, diegene die u als eerste ziet bij binnenkomst. Ik ben de  receptioniste/assistente en u zult mij ook telefonisch te spreken krijgen. Ik regel uw afspraken, handel de mail en de betalingen af, maak tevens rontgenfotos, en niet te vergeten ben ik er altijd om al uw vragen te beantwoorden.

Mijn doel is om in deze gezellige praktijk heel veel te leren van mijn getalenteerde collega’s en zo in de toekomst ook te kunnen assisteren aan de stoel.

Tot horens en/of ziens in de praktijk.

 

Preventie assistente Geisje

Preventie-assistente G. Peters (Geisje)

Op mijn 18e ben ik begonnen aan de opleiding tandartsassistente. Ik werk sinds 1999 met veel plezier als assistente en sinds 2002 als preventie-assistente en paro-assistente. Sinds 1 Juni 2019 ben ik in het team van Tandartspraktijk Maas en Waal komen werken.

Deze praktijk voelt voor mij als een verademing wat betreft collega’s, de werkwijze en de sfeer. Het sluit helemaal aan bij mij als persoon.

Ik ben ervaren in het behandelen van kinderen tot en met tandverzorging in de ouderenzorg. Ook met het behandelen van angstige patienten en als orthodontie-assistente heb ik veel ervaring. Als preventie-assistente doe ik uw mondhygiene, sealen, controles, maak ik foto’s, behandel ik pijnklachten er werk ik vullingen af.

Mijn persoonlijkheid omschrijf ik als vrolijk, spontaan en iemand die de dingen begrijpelijk kan uitleggen. Ik ben een echte kindervriend en zoals collega’s mij omschrijven ‘het zonnetje in huis’.

 

Preventie assistente Helen

Preventie-assistente R.X. Xu (Helen)

In 2019 ben ik gestart met de opleiding Mondzorgkunde aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Ik ben sinds het einde van het eerste studiejaar bezig met patiënten behandelen. Om de kennis binnen mijn expertise te verbreden heb ik ervoor gekozen om te werken bij Tandartspraktijk Maas en Waal. Op de woensdagavond zal ik de tandarts assisteren en op de donderdagavond ben ik werkzaam als preventie-assistente.

De wens van de patiënt is voor mij een prioriteit, zo kunnen we samen naar een gezond gebit toe werken.

Ik word als behandelaar ervaren als begripvol en energiek. Hierdoor hoop ik dat u met plezier langskomt voor de behandelingen

 

Mondhygiënist R.K. Djalat (Rauf)

Sinds 2015 ben ik afgestudeerd als tandartsassistent en wilde meer dan alleen assisteren. Ik ben daarna begonnen  in 2016 met de opleiding mondhygiënist in België waar ik in januari 2021 mijn diploma heb behaald. In 2020 heb ik mijn anesthesie certificaat gehaald en daarnaast ben ik in april 2021 begonnen met een boorcursus. Ik ben in maart 2021 begonnen bij Tandartspraktijk Maas en Waal als mondzorgkundige in opleiding.

Op de dinsdag en de donderdagmiddag-avond ben ik werkzaam bij Tandartspraktijk Maas en Waal. Mijn werkzaamheden binnen de praktijk zijn motiveren in mondhygiëne, sealen, controles, tandsteen verwijderen zowel diep onder de tandvlees als boven de tandvlees, maak ik röntgen foto’s en in de toekomst ook preparen en vullen. Daarnaast heb ik de affiniteit met angstige patiënten en kan goed omgaan met kinderen.

Voor een lach kom je bij mij en met een lach ga je weg. Patiënten ervaren mij als een gezellige, begripvolle en zachtaardige behandelaar. U bent van harte welkom om eens kennis te komen maken en dit ook te ervaren.

 

Preventie assistente Desiree

Preventie-assistente G.C.C. Michiels (Desiree)

Sinds 1993 ben ik als gediplomeerd tandartsassistente werkzaam binnen de tandheelkunde. In 2005 heb ik de cursus preventieassistente aan het Radboud UMC nijmegen gevolgd en sindsdien ben ik werkzaam als zodanig. Sinds maart 2018 ben ik werkzaam bij tandartspraktijk Maas en Waal. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het controleren en schoonmaken van het gebit en het motiveren van de patient tot een betere zelfzorg.

Ik vind het belangrijk dat de behandeling in een rustige sfeer verloopt.

Ik ben aanwezig op maandag, woensdag, en de donderdagavond. Hopelijk tot ziens bij tandartspraktijk Maas en Waal!

 

Preventie-assistente M. Gövcecik (Melike)

Momenteel ben ik vierdejaars studente Tandheelkunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

Al drie jaar ben ik bezig met patiëntbehandelingen op de opleiding en heb dus al enige ervaring. Om mijn vrije tijd zo nuttig mogelijk te besteden heb ik ervoor gekozen om als assistente te werk te gaan in een algemene praktijk. Op deze manier, kan ik nog meer patiëntervaringen opdoen dan dat ik al heb, zodat ik deze later tijdens mijn werk als tandarts kan utiliseren.

Om mijn theoretische en praktische achtergrondkennis te versterken zult u mij tijdens tandheelkundige behandelingen  zien assisteren. Ook kunt u mij zien achter de balie waarbij ik u kan helpen voor het maken van afspraken of andere administratieve zaken.

Daarnaast geeft het me voldoening wanneer ik patiënten tevreden de praktijk uit zie lopen.

Ik vind het dan ook belangrijk dat de behandeling verloopt naar de wens van de patiënt, en dat bij angstige patiënten er een ontspannen sfeer aanwezig is.

“De patiënt en diens wensen staan voorop”

Hopelijk tot ziens bij Tandartspraktijk Maas & Waal

 

Assistente D. Pardoel (Demi)

Mijn naam is Demi, 22 jaar oud. Ik ga de laatste maanden in van de opleiding tandartsassistente.🦷

Je ziet mij naast de tandarts in de kamer, ik assisteer daar waar nodig is, en ook zie je mij aan de balie, of hoor je mijn stem aan de telefoon.

Ik voel mij erg op mijn gemak in deze gezellige dorpspraktijk. De mensen in de buurt en zelfs van ver weten dat ze voor de kwaliteit komen, en ik ben blij dat ik daar deel uit van mag maken.

Graag zie ik u in onze praktijk, Demi

 

Tandtechnicus Klinisch Prothese Technicus Jim

Tandtechnicus / klinisch protheticus J.W. Kervezee (Jim)

Drie jaar na het behalen van mijn diploma als tandtechnicus, ben ik in 1987 het Groesbeeks Tandtechnisch Laboratorium gestart. In het begin werkte ik voor een tandarts en vervaardigde ik alleen kroon en brugwerk. Al snel werd het laboratorium all-round met diverse tandartsen als tevreden klant.Gedurende de jaren is mijn interesse gewekt in de prothetiek.

In 2007 behaalde ik mijn diploma als Klinisch Prothese Technicus (KPT). Ik haal veel voldoening uit dit vak. Vanaf die tijd ben ik alszodanig werkzaam in verschillende tandartspraktijken om patienten van een gedeeltelijke of volledige gebitsprothese te voorzien.

Op de maandagmiddag ben ik werkzaam bij Tandartspraktijk Maas en Waal. U bent van harte welkom om eens kennis te komen maken en de problemen met uw kunstgebit te bespreken.

Wellicht kan ik wat betekenen voor u !

Stagiaire van het ROC

Onze praktijk is een erkend leerbedrijf en hierdoor hebben wij regelmatig een stagiaire van het ROC, opleiding tandartsassistente. U zult de stagiaire veelal treffen bij de tandarts in de behandelkamer.

De inrichting van de praktijk is kleurrijk maar in harmonie en geeft daarom rust.

Groepsfoto 1

 

Groepsfoto 2

 

Groepsfoto 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Call Now Button Scroll naar top