Wie is tandartspraktijk Maas en Waal

Team

Ons team bestaat uit 2 tandartsen, 1 mondhygienist, 3 preventie-assistentes, 1 officemanager / preventie-assistente, 1 klinisch protheticus, 1 praktijkmanager (Niels), en een regelmatig wisselende stagiaire van het ROC, opleiding tandartsassistente. Zij beheersen allen de Nederlandse, Engelse en Duitse spreektaal.

Tandarts H.J. Janssen (Heleen)

BIG: 89050639002

In juli 1999 rondde ik mijn opleiding tot tandarts aan de Katholieke Universiteit van Nijmegen af. Daarna ben ik direct als tandarts in een algemene praktijk aan het werk gegaan, en heb inmiddels dus heel wat jaren ervaring. Op 20 september 2006 heb ik samen met mijn partner Tandartspraktijk Maas en Waal opgericht.

Ik heb bijzondere affiniteit met het behandelen van zeer angstige patiënten en kinderen. Ik stel de mensen op hun gemak, luister naar hun wensen en behoeften en probeer hier zo goed mogelijk op in te spelen. Verder heb ik aanvullende kennis opgedaan in de esthetische tandheelkunde, met name in de frontverfraaiing met composiet (voortanden), en het werken met Cerec 3D. Dit is dan ook mijn specialiteit. Kwaliteit leveren staat bij mij hoog in het vaandel.

Mijn motto is: Behandel je patiënten zoals je zelf ook graag geholpen wilt worden. Op die manier voelt de patiënt zich begrepen en gesteund, en leidt dit tot een langdurige behandelrelatie. Vele mensen komen al meer dan 20 jaar bij mij in de praktijk, zijn 2 maal met mij mee verhuisd, en reizen soms tientallen kilometers om in Ewijk te komen!

En ik vind het geweldig om angstige mensen weer op te zien bloeien, weer hun zelfvertrouwen te zien terugkrijgen en weer te zien lachen!

(Ik ben lid van beroepsorganisatie ANT en aangesloten bij diens klachtenregeling.)

Tandarts S.A.J. Maassen (Stephanie)

BIG: 29922747602

Mijn opleiding heb ik gevolgd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Verder heb ik 3 maanden patienten behandeld aan de universiteit van Stockholm. Daar heb ik vooral aandacht besteeds aan het behandelen van kinderen. Hier ligt dan ook 1 van mijn interesse gebieden. Een levenslang gezond gebit begint dan ook bij een verzorgd melkgebit en daar sta ik voor. Tevens vind ik het belangrijk dat kinderen maar ook volwassenen zich op hun gemak voelen.

Verder ben ik ook opgeleid in andere facetten van de tandheelkunde zoals kroon- en brugwerk en esthetische tandheelkunde. Moderne behandelmethodes in combinatie met persoonlijke aandacht kunt u van mij verwachten. In goed overleg stel ik voor u een behandelplan op en neem ik alle tijd voor uw behandeling zodat u zich op uw gemak voelt.

Dus ook voor de algemene tandheelkundige behandeling bent u bij mij van harte welkom.

‘ik maak van uw glimlach een smile’

(Ik ben lid van beroepsorganisatie ANT en aangesloten bij diens klachtenregeling.)

Tandarts S. van Swam (Sarissa)

BIG: 79927818302

Ik ben sinds juni 2020 afgestudeerd als tandarts aan de Radboud Universiteit van Nijmegen. Voordat ik besloot Tandheelkunde te gaan studeren heb ik 3 jaar Psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Twente en heb hierin dan ook mijn bachelor behaald.

Als tandarts vind ik het erg belangrijk dat ik tijd heb voor mijn patiënten. Ik vind het belangrijk om u te leren kennen en niet alleen uw gebit. Ik heb affiniteit met de behandeling van angstige patiënten en wil behandelingen zo aangenaam mogelijk maken voor u. Verder heb ik mij tijdens de opleiding verdiept in het maken van mooie vullingen in de voortanden en in het vervaardigen van kronen en bruggen.

Tandartspraktijk Maas en Waal geeft mij de mogelijkheid om op mijn eigen tempo patiënten te zien en te behandelen. Daarnaast geeft de praktijk mij het gevoel dat ik er zelf ook patiënt zou willen zijn en dat is voor mij heel erg belangrijk. Ik vind namelijk dat je je patiënten zo moet behandelen zoals je zelf ook behandeld zou willen worden.

U kunt mij zien in de praktijk op de woensdag, vrijdagmiddag en dinsdagavond.

Hopelijk mag ik u helpen en zie ik u dan!

Preventie-assistente G. Peters (Geisje)

Op mijn 18e ben ik begonnen aan de opleiding tandartsassistente. Ik werk sinds 1999 met veel plezier als assistente en sinds 2002 als preventie-assistente en paro-assistente. Sinds 1 Juni 2019 ben ik in het team van Tandartspraktijk Maas en Waal komen werken.

Deze praktijk voelt voor mij als een verademing wat betreft collega’s, de werkwijze en de sfeer. Het sluit helemaal aan bij mij als persoon.

Ik ben ervaren in het behandelen van kinderen tot en met tandverzorging in de ouderenzorg. Ook met het behandelen van angstige patienten en als orthodontie-assistente heb ik veel ervaring. Als preventie-assistente doe ik uw mondhygiene, sealen, controles, maak ik foto’s, behandel ik pijnklachten er werk ik vullingen af.

Mijn persoonlijkheid omschrijf ik als vrolijk, spontaan en iemand die de dingen begrijpelijk kan uitleggen. Ik ben een echte kindervriend en zoals collega’s mij omschrijven ‘het zonnetje in huis’.

Preventie-assistente W. Reijnen (Wendy)

In 1998 heb ik mijn diploma voor tandartsassistente behaald. Na aanvullende cursussen en een opleiding voor preventie-assistente ben ik dus reeds heel wat jaren alszodanig aan het werk.

Het werk als preventie-assistente houdt in dat ik behalve assisteren aan de stoel ook zelfstandig handelingen mag uitvoeren. Ik doe veelal de controles, tandsteen verwijderen, röntgenfoto’s maken en sealen (beschermlaagjes maken bij kinderen). Ik werk altijd onder de supervisie van een van de tandartsen.

Mijn sterke punten zijn mensen gerust stellen en werken met kinderen.

Mijn doel is om mensen zo te motiveren dat de dagelijkse gebitsverzorging perfect is en ook zo blijft. Inmiddels werk ik al bijna 17 jaar bij tandarts Janssen. Ik ben aanwezig op de dinsdag.

De rest van de week zorg ik voor mijn zoontje Thijme en dochter Auke.

Preventie-assistente M.A. Starke (Mildred)

Ik studeerde af in 2000 als Jeugdtandverzorger in Suriname. Deze studie kan je gelijkstellen aan de studie Mondhygiene in Nederland.

Dit beroep spreekt mij enorm aan door het sociale aspect, de mogelijkheid om patienten van hun pijnklachten te verhelpen en ze weer een gezond en mooi gebit te bezorgen.

Verder is het belangrijk dat mensen zich prettig en veilig voelen in de tandartsstoel. Het helpen van (zeer)angstige patienten in elke leeftijdscategorie door op een rustige en duidelijke manier uit te leggen wat hij of zij van de behandeling kan verwachten zorgt onder andere voor een pijnvrije behandeling.

Het mooie van dit vak is dat door een goed inzicht van wat er in uw mond speelt, ik de situatie in uw mond kan verbeteren, Het doel is een gezonde mond voor de rest van uw leven waarbij ik u graag samen met de rest van het team help.

Ik ben aanwezig op de maandag, dinsdag en donderdag

Preventie-assistente G.C.C. Michiels (Desiree)

Sinds 1993 ben ik als gediplomeerd tandartsassistente werkzaam binnen de tandheelkunde. In 2005 heb ik de cursus preventieassistente aan het Radboud UMC nijmegen gevolgd en sindsdien ben ik werkzaam als zodanig. Sinds maart 2018 ben ik werkzaam bij tandartspraktijk Maas en Waal. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het controleren en schoonmaken van het gebit en het motiveren van de patient tot een betere zelfzorg.

Ik vind het belangrijk dat de behandeling in een rustige sfeer verloopt.

Ik ben aanwezig op maandag, woensdag, en de donderdagavond. Hopelijk tot ziens bij tandartspraktijk Maas en Waal!

Preventie-assistente / officemanager A. Janssen (Aniek)

Mijn naam is Aniek Janssen. In 2018 heb ik mijn opleiding Tandartsassistente op het Roc Nijmegen afgerond en zal ik vanaf juni 2018 werkzaam in deze praktijk zijn. Ik heb verschillende stages gelopen tijdens mijn opleiding en heb dus veel indrukken opgedaan. Ik vind het vooral leuk om bij kinderen te assisteren en die weer met een glimlach naar buiten te zien gaan.

U zult mij vooral zien in de behandelkamers, waar ik de tandarts assisteer bij verschillende behandelingen, of aan de balie waar ik de vervolg afspraken met u in plan.

Graag tot snel bij Tandartspraktijk Maas en Waal!

Preventie-assistente G.H.M. van Straalen (Erica)

Ik ben per 24 augustus 2020 werkzaam bij Tandartspraktijk Maas en Waal.

Mijn diploma voor tandartsassistente heb ik in 1986 gehaald in Amsterdam. Via allerlei cursussen ben ik nu preventie-assistente.
Ik werk al vele jaren in de tandheelkunde als assistente en de laatste jaren ook als preventie-assistente.

Het mooie aan het beroep vind ik de samenwerking tussen patiënt – tandarts – assistente.

Elke patiënt en behandeling is voor mij een uitdaging om tot een goed eind resultaat te brengen, zodat de patiënt tot volle tevredenheid naar huis gaat.

Ik ben moeder van 2 volwassen dochters en   “personeel” van een eigenwijze teckel. Ik wandel graag, schrijf en lees veel boeken en ben, als Noord Hollandse,  zo vaak mogelijk op het strand te vinden.

U kunt mij op maandag, vrijdag en donderdagavond in de praktijk tegen komen.

Tandtechnicus / klinisch protheticus J.W. Kervezee (Jim)

Drie jaar na het behalen van mijn diploma als tandtechnicus, ben ik in 1987 het Groesbeeks Tandtechnisch Laboratorium gestart. In het begin werkte ik voor een tandarts en vervaardigde ik alleen kroon en brugwerk. Al snel werd het laboratorium all-round met diverse tandartsen als tevreden klant.Gedurende de jaren is mijn interesse gewekt in de prothetiek.

In 2007 behaalde ik mijn diploma als Klinisch Prothese Technicus (KPT). Ik haal veel voldoening uit dit vak. Vanaf die tijd ben ik alszodanig werkzaam in verschillende tandartspraktijken om patienten van een gedeeltelijke of volledige gebitsprothese te voorzien.

Op de maandagmiddag ben ik werkzaam bij Tandartspraktijk Maas en Waal. U bent van harte welkom om eens kennis te komen maken en de problemen met uw kunstgebit te bespreken.

Wellicht kan ik wat betekenen voor u !

Stagiaire van het ROC

Onze praktijk is een erkend leerbedrijf en hierdoor hebben wij regelmatig een stagiaire van het ROC, opleiding tandartsassistente. U zult de stagiaire veelal treffen bij de tandarts in de behandelkamer.

De inrichting van de praktijk is kleurrijk maar in harmonie en geeft daarom rust.

Call Now Button Scroll naar top