Patiëntenervaringen

mooie tandenBent u goed geholpen, raadt u ons aan bij anderen of heeft u opmerkingen of suggesties? Laat het ons weten en verzend onderstaand formulier naar ons! klantscore independer

Tandartspraktijk Maas en Waal houdt tevens jaarlijks een patienten-tevredenheidsonderzoek, de resultaten hiervan gebruiken wij om onze dienstverlening en service nog beter te maken.

Schrijf zelf een ervaring

Reacties  

#62 happy tongueJ.M.E. Kusters 20-07-2018 09:08
hartelijk dank tandarts Peter voor het vakkundig verwijderen van mijn oude brug, ik heb weer een "happy tongue".
#61 Fijne tandartsRene geldof 22-06-2018 18:12
Vandaag netje en zeer goed geholpen h .jansen wat een rustige tandarts spuiten voelden we niks van nieuwe kroon en bij de kinderen gaatjes vullen we zijn bang aan gelegd maar mvr jansen helpt ons er goed door echt een aanrader er hangt een goede sfeer ps muziek op achtergrond is goed
#60 Fijne tandartsFred Elemans 19-05-2018 14:35
Sinds enige tijd ben ik patient bij Tandartspraktij k Maas&Waal.
Ik heb nogal wat angst voor de tandarts, de reden zal ik iedereen besparen. Ik ben door Mw Janssen heel deskundig en vriendelijk opgevangen. De eerste behandelingen zijn achter de rug en het resultaat is echt fantastisch!! Er is nog een weg te gaan, maar heb echt alle vertrouwen in deze tandarts en praktijk! Ik kan het echt iedereen aanbevelen, zeker als je zo,n angsthaas als ik ben!! Super!!

Nijmegen 19 mei 2018 Fred Elemans Nijmegen
#59 Met dank.Marjo Eikhout 13-05-2018 14:00
Onlangs na een lange ziekte-periode weer een behandeling moeten ondergaan.
Ik zag er erg tegenop, maar wil langs deze weg laten weten dat het fijn was dat de tandarts en haar assistente begrip hadden voor mijn situatie en dat daar rekening mee werd gehouden.
Nogmaals mijn dank.

Vriendelijke groet,
Marjo Eikhout
#58 Stralende lach :)Wilma Romijnders 19-11-2017 14:10
Onlangs heeft Heleen mij weer een stralende lach bezorgd.
Door de jaren heen verkleuren de tanden en een vullinkje hier en een vullinkje daar.
Kortom als ik lachte zag je bij sommige tanden een "lapjesdeken".
Maar nu.........ze heeft me echt een STRALENDE lach gegeven.
Ik ben zooo blij. Heleen bedankt !!!
#57 VerstandskiesJohn 19-04-2017 07:29
Gisteren is mijn linksboven verstandskies getrokken. Het was een stevige klus voor de tandarts. Bij thuiskomst gelijk gekoeld. Vandaag geen pijn en geen dikke of blauwe wang. Kunstig van de tandarts om dat zo voor elkaar te krijgen.
#56 ComplimentW. v. Gruijthuijsen 03-03-2016 12:37
Ben patiënt vanaf het eerste uur en tot dusver zeer goede ervaringen m.b.t deskundige, patientgerichte behandelingen. Vandaag werden mijn positieve ervaringen wederom bevestigd. Ondanks de overvolle agenda van deze praktijk werd ik binnen enkele uren na mijn telefoontje van mijn tandpijn afgeholpen. Een snellere service is niet denkbaar.
Heleen nogmaals bedankt voor je improvisatie in je agenda (vermoedelijk ten koste van je lunchpauze) Super!!!
Een compliment is hier op zijn plaats, vandaar dat ik deze ervaring met u deel op deze website.
#55 VerstandskiesPetri van de Kraats 02-06-2015 12:31
Na jaren gewacht te hebben om mijn verstandskies eruit te laten halen heb ik toch de knoop doorgehakt. Ik had enorme kiespijn en met alles wat ik at deed het zeer. Aangezien ik behoorlijk getraumatiseerd ben door diverse tandartsen was de verstandskies verwijderen mijn ergste nachtmerrie. Mijn vertrouwen in Hellen was nu dusdanig groot dat ik haar de 'klus' liet klaren. En wat heeft ze het goed gedaan!! Pijnloos en heel snel en met respect voor mijn angst. Het voelt als een gigantische overwinning. Dankjewel Hellen dat ik weer naar de tandarts durf ;)
#54 Patiënt gerichte zorgHenk wildschut 12-05-2015 19:35
Mijn ervaring met tandartsen was tot nu toe niet heel erg geweldig totdat ik hier terecht kwam!
Prettig ontvangst, geen wachttijden, buitengewoon vriendelijke en kundige tandarts en ass, en een duidelijk behandelplan in overleg met de patiënt.
De behandeling zelf verliep erg prettig( en pijnloos) waarbij het eind resultaat voor mij een dikke 10 waard is.
Kortom een tandarts met zorg voor zijn/ haar patiënt.
#53 BlijMirjana 24-01-2015 13:04
Goedenavond Heleen,
Ik ben net bij je geweest om mijn kies te vullen,deze was een stukje afgebroken..
Dit is zo goed gedaan dat ik je bij deze nogmaals wil bedanken!!!
Ben super blij hoe je met mij en mijn angst bent voor de tandarts bent omgegaan!!
Ik ben je heel dankbaar dat je deze kies hebt gered ondanks dat het een moeilijke klus was!
Je bent de beste tandarts voor mij.
Ik denk dit kan ook best gezegd worden!

Mvg,Mirjana

Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van mensen met angst voor de tandarts. De sleutel tot succes:
U behoudt altijd de controle.

Klik hier voor meer info...

  • Linda
    Dankjewel! Een woord voor een fijne behandeling. Kind was trots toen ze thuis kwam! Zelf lang gedacht ...

    Lees meer ...

maandag   8.00 - 17.00
Dinsdag   8.00 - 21.00
Woensdag       8.00 - 17.00
Donderdag   8.00 - 21.00
Vrijdag   8.00 - 16.00

Voor spoedgevallen graag bellen voor 10.00 uur 's ochtends. U kunt dan dezelfde dag nog geholpen worden.