Ons Team!

Ons Team

Ons team

Ons team bestaat uit 3 tandartsen, 1 mondhygienist, 2 preventie-assistentes, 1 assistente, 1 balie-assistente, 1 klinisch protheticus, 1 praktijkmanager (Niels), en een regelmatig wisselende stagiaire van het ROC, opleiding tandartsassistente. Zij beheersen allen de Nederlandse, Engelse en Duitse spreektaal.

Ons Team: Tandarts Heleen

Tandarts H.J. Janssen (Heleen)

BIG: 89050639002

In juli 1999 rondde ik mijn opleiding tot tandarts aan de Katholieke Universiteit van Nijmegen af. Daarna ben ik direct als tandarts in een algemene praktijk aan het werk gegaan, en heb inmiddels dus heel wat jaren ervaring. Op 20 september 2006 heb ik samen met mijn partner Tandartspraktijk Maas en Waal opgericht.

Ik heb bijzondere affiniteit met het behandelen van zeer angstige patiënten en kinderen. Ik stel de mensen op hun gemak, luister naar hun wensen en behoeften en probeer hier zo goed mogelijk op in te spelen. Verder heb ik aanvullende kennis opgedaan in de esthetische tandheelkunde, met name in de frontverfraaiing met composiet (voortanden), en het werken met Cerec 3D. Dit is dan ook mijn specialiteit. Kwaliteit leveren staat bij mij hoog in het vaandel.

Mijn motto is: Behandel je patiënten zoals je zelf ook graag geholpen wilt worden. Op die manier voelt de patiënt zich begrepen en gesteund, en leidt dit tot een langdurige behandelrelatie. Vele mensen komen al meer dan 20 jaar bij mij in de praktijk, zijn 2 maal met mij mee verhuisd, en reizen soms tientallen kilometers om in Ewijk te komen!

En ik vind het geweldig om angstige mensen weer op te zien bloeien, weer hun zelfvertrouwen te zien terugkrijgen en weer te zien lachen!

(Ik ben lid van beroepsorganisatie KNMT en aangesloten bij diens klachtenregeling.)

 

Ons Team: Tandarts M. Pak

Tandarts M. Pak (Melike)

BIG: 19933649202

Sinds Juli 2023 ben ik als tandarts afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Sinds 2021 ben ik werkzaam bij Tandartspraktijk Maas en Waal.

Als tandarts vind ik het belangrijk dat mijn patiënten zich op hun gemak voelen in de stoel, vooral als ze angstig zijn. Om die reden zet ik me volledig in om empathie te tonen en een geruststellende sfeer te creëren. Ook heb ik me tijdens de opleiding verdiept in het behandelen van kinderen en het uitvoeren van orthodontische behandelingen. Verder heb ik altijd een scherp oog voor de mogelijkheden tot verbetering in de huidige mondsituatie van mijn patiënten, en streef ik altijd naar kwalitatieve resultaten. Dit doe ik door met mijn patiënten de mogelijke behandelopties door te nemen en samen tot een besluit te komen zodat de behandeling precies aansluit bij wat zij willen en nodig hebben.

”De patiënt en diens wensen staan voorop!”

Hopelijk tot ziens bij Tandartspraktijk Maas en Waal

(Ik ben lid van beroepsorganisatie KNMT en aangesloten bij diens klachtenregeling.)

 

Ons Team: Tandarts C.C.M. Leenders

Tandarts C.C.M. Leenders (Carmen)

BIG: 69928029802

Sinds juni 2020 ben ik als tandarts afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Sindsdien ben ik werkzaam in de algemene praktijk en sinds april 2021 bij Tandartspraktijk Maas en Waal werkzaam!

Ik vind het belangrijk om patiënten duidelijk uit te leggen wat een behandeling inhoudt en dat u op de hoogte bent hoe uw eigen gebit ervoor staat. Verder probeer ik u zoveel mogelijk op uw gemak te stellen, ook als u met wat meer spanning naar de tandarts gaat.

Ik werk graag samen met verschillende collega’s om voor u het beste resultaat te behalen. Tijdens mijn studie heb ik mij verder verdiept in het verfraaien van de voortanden en de wortelkanaalbehandelingen. Natuurlijk kunt ook voor algemene tandheelkunde bij mij terecht!

(Ik ben lid van beroepsorganisatie KNMT en aangesloten bij diens klachtenregeling.)

 

Ons Team: Balie assistente C.W.M. Roelofs

Balie assistente C.W.M. Roelofs (Karin)

Mijn naam is Karin en ik ben de Balie-assistente, en vanaf 1 Juli 2023 het nieuwe gezicht van Tandartsenpraktijk Maas en Waal.

Ik ben het eerste aanspreekpunt zowel aan de balie als aan de telefoon en zal uw afspraken inplannen en de betalingen verzorgen. Ook aan de telefoon kunt u me treffen en voor al uw vragen kunt u bij mij terecht.

Zelf ben ik al 20 jaar bekend bij Heleen van Tandartsenpraktijk Maas en Waal en nu begin ik met een nieuwe uitdaging als Balie-assistente in deze gezellige familiepraktijk.

Ik ben aanwezig op maandag/woensdag/donderdag en vrijdag.

Graag zie ik u in onze praktijk.

 

Ons Team: Assistente K. Pardoel

Assistente K. Pardoel (Karin)

Mijn naam is Karin. Door de studie van mijn dochter ben ik jaren geleden in aanraking gekomen met het vak tandartsassistent. Inmiddels werk ik zélf als tandartsassistent bij Tandartspraktijk Maas en Waal, en assisteer ik Heleen, Carmen en Melike daar waar ik nodig ben. U kunt mij dus tegenkomen als assistent bij uw behandeling, of misschien als er een röntgenfoto nodig is van uw gebit. Soms ben ik ook aan de balie uw eerste contactpersoon.

Mijn werktijden in deze gezellige, ongedwongen dorpspraktijk zijn als volgt: dinsdag en vrijdag de gehele dag, en op woensdag in de middag én de avond.

Graag tot ziens tijdens één van uw bezoekjes aan ons!

 

Ons Team: Preventie-assistente Z. Ahmed

Preventie-assistente Z. Ahmed (Zhala)

Graag wil ik mijzelf aan u voorstellen. Mijn naam is Zhala en ik ben een gedreven afstuderende mondhygiënist met een passie voor mondzorg. Sinds 2014 ben ik werkzaam in de tandheelkunde en heb ik diverse opleidingen gevolgd, waaronder tandartsassistente en preventie-assistente. Momenteel volg ik de studie Mondzorgkunde in België, waar ik mijn kennis en vaardigheden verder heb uitgebreid.

Mijn doel is om u te motiveren en bewust te maken van het belang van mondgezondheid. Met mijn brede kennis en ervaring kan ik u voorzien van hoogwaardige mondzorg, variërend van mondonderzoeken en preventieve behandelingen tot het geven van voorlichting en instructies over mondhygiëne. Ik ben empathisch, professioneel en werk graag samen met u aan het behoud van een gezonde mond en algehele gezondheid.

Ik kijk ernaar uit om u te verwelkomen in onze praktijk en mijn enthousiasme en toewijding voor mondzorg met u te delen.

 

Preventie-assistente U. Szado (Urszula)

Mijn naam is Urszula.

In 2015 is mijn avontuur begonnen in de wereld van tandheelkunde. Begonnen als tandartsassistente en daarna als preventie-assistente heb ik in de loop van mijn carrière mijn passie gevonden in de mondzorg. Momenteel volg ik de opleiding tot mondhygiënist op de hogeschool in Utrecht.

In onze praktijk heb ik de functie als assistente met alle taken van de mondhygiëniste. Mijn primaire doel is om mijn kennis en expertise in te zetten om goede zorg te leveren en patiënten op hun gemak te stellen tijdens de behandelingen. Ook vind ik het leuk om mijn kennis te delen met de patiënten.

Een fijne behandeling en een rustgevende sfeer is wat u in mijn behandelkamer kunt verwachten. Uw mondgezondheid is mijn prioriteit!

Naast de praktijk geef ik ook graag poetsinstructies op opvanglocaties van onder andere asielzoekerscentra. Ik ben zelf op jonge leeftijd als Poolse naar Nederland gekomen en kan mij makkelijk inleven in de situatie van niet-Nederlands sprekende ouders en kinderen.

 

Ons Team: Mondhygiëniste C. Eras (Charlotte)

Mondhygiëniste C. Eras (Charlotte)

BIG: 79933842579

Ik ben Charlotte, een geregistreerde mondhygiëniste met een afgeronde opleiding aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen/Radboud umc. Mijn vaardigheden omvatten boren, vullen, verdoven, röntgenfoto’s maken en natuurlijk het grondig reinigen van het gebit.

Preventie staat bij mij voorop, want zoals ze zeggen: voorkomen is beter dan genezen. Als kalme behandelaar geef ik mijn patiënten inspraak in de behandeling, omdat ik er ben om u te ondersteunen. Mijn kalme aanpak maakt me geschikt voor het begeleiden van angstige patiënten.

Ik ben enthousiast en vind het leuk om een praatje te maken. Ook kan ik goed met kinderen overweg, dus neem ze gerust mee!

Ik kijk uit naar onze ontmoeting!

 

Ons Team: Tandtechnicus Klinisch/Prothese Technicus Jim

Tandtechnicus / klinisch protheticus J.W. Kervezee (Jim)

Drie jaar na het behalen van mijn diploma als tandtechnicus, ben ik in 1987 het Groesbeeks Tandtechnisch Laboratorium gestart. In het begin werkte ik voor een tandarts en vervaardigde ik alleen kroon en brugwerk. Al snel werd het laboratorium all-round met diverse tandartsen als tevreden klant.Gedurende de jaren is mijn interesse gewekt in de prothetiek.

In 2007 behaalde ik mijn diploma als Klinisch Prothese Technicus (KPT). Ik haal veel voldoening uit dit vak. Vanaf die tijd ben ik alszodanig werkzaam in verschillende tandartspraktijken om patienten van een gedeeltelijke of volledige gebitsprothese te voorzien.

Op de maandagmiddag ben ik werkzaam bij Tandartspraktijk Maas en Waal. U bent van harte welkom om eens kennis te komen maken en de problemen met uw kunstgebit te bespreken.

Wellicht kan ik wat betekenen voor u !

 

Stagiaire van het ROC

Onze praktijk is een erkend leerbedrijf en hierdoor hebben wij regelmatig een stagiaire van het ROC, opleiding tandartsassistente. U zult de stagiaire veelal treffen bij de tandarts in de behandelkamer.

 

De inrichting van de praktijk is kleurrijk maar in harmonie en geeft daarom rust.

Ons Team

Ons Team

Ons Team

Ons Team

Ons Team

Ons Team

Ons Team

Ons Team

Ons Team

Ons Team

Ons Team

Ons Team

Ons Team

Ons Team

Ons Team

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scroll naar boven
Call Now Button