ClearCorrect, de onzichtbare beugel (Aligner)

Patiënten vragen steeds meer naar Aligners “onzichtbare beugels”. ClearCorrect is een geavanceerd orthodontisch systeem dat ontworpen is om uw glimlach te transformeren zonder het ongemak van traditionele metalen beugels. Als alternatief voor traditionele beugels, maakt ClearCorrect gebruik van doorzichtige, op maat gemaakte aligners die comfortabel en vrijwel onzichtbaar zijn.

Hieronder enkele voordelen van ClearCorrect:

  • Onopvallend: De aligners van ClearCorrect zijn gemaakt van transparant plastic, waardoor ze nauwelijks zichtbaar zijn tijdens het dragen.
  • Comfortabel en verwijderbaar: In tegenstelling tot metalen beugels veroorzaken ClearCorrect-aligners geen irritaties in uw mond. Ze zijn ook gemakkelijk te verwijderen, wat betekent dat u uw dieet en mondhygiëne kunt behouden zonder enige beperkingen.
  • Voorspelbare resultaten: Met ClearCorrect kunt u uw behandelingsplan van tevoren visualiseren. Door middel van 3D-beeldvorming kunt u zien hoe uw glimlach eruit zal zien na afronding van de behandeling, wat u helpt om te begrijpen welke resultaten u kunt verwachten.

Het proces begint met een uitgebreide evaluatie van uw gebit door de tandarts. We maken scans of afdrukken, foto’s van uw tanden en indien nodig een röntgenfoto.

Deze gegevens verzenden we naar Clearcorrect waar een 3D-model wordt gemaakt van je gebit en er samen met de tandarts een gepersonaliseerd behandelplan wordt opgesteld.

De tandarts bespreekt het behandelplan met u en presenteert een visuele weergave waarop u kunt zien hoe uw tanden geleidelijk zullen verschuiven tijdens de behandeling. Als u akkoord gaat begint de productie van de sets aligners.

Zodra de aligners klaar zijn, controleert uw behandelaar de pasvorm en krijgt u aanvullende instructies. Vanaf dat moment is uw taak simpel: draag uw aligners en transformeer uw lach!


Elke set aligner is speciaal ontworpen om geleidelijk uw tanden te verschuiven naar de gewenste positie. Een set aligner wordt ongeveer 2 weken gedragen, voordat er overgestapt kan worden naar een nieuwe set.

Gedurende de behandeling volgt u regelmatig een controleafspraak bij onze tandarts, zodat we de voortgang van uw behandeling kunnen volgen en indien nodig aanpassingen kunnen maken.

Het gebruik van ClearCorrect vereist discipline en naleving van de instructies van de tandarts. Het is belangrijk om uw aligners minstens 22 uur per dag te dragen om optimale resultaten te bereiken. De behandeltijd varieert afhankelijk van de stand van uw tanden.

Voor meer informatie klik hier of bel gerust naar de praktijk.

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en te ontdekken hoe ClearCorrect uw glimlach kan transformeren. We kijken ernaar uit om samen met u te werken aan het bereiken van het stralende gebit waar u altijd van gedroomd heeft.

U kunt hier een informatieve brochure downloaden!

Met de SmileChecker kunt u aangeven op welke manier ClearCorrect voor u van toepassing zou kunnen zijn.

 

 

 

Scroll naar boven
Call Now Button