Afspraak verzetten tandartspraktijk Maas en Waal

Uw afspraak is een reservering in onze agenda die na verzetten nog lastig in te vullen is. Daarom vragen wij u uiterst terughoudend te zijn met verzetten.

Let op:

Bij niet tijdig verzetten of annuleren (minder dan 1 hele werkdag ma-vr) brengen wij u 50€ – 75€ in rekening als bijdrage voor de door u gereserveerde tijd. Weekenden en vakanties tellen niet mee als werkdag.

Echter wanneer het bij ons eventueel mogelijk is dat u dezelfde dag of uiterlijk de dag erop een vrije plaats in onze agenda met uw komst weer kunt opvullen, komt dit te vervallen.

Verzetten door overmacht

Verzet uw afspraak dan a.u.b. direct na ontvangst van de 1e afspraakherinnering, in ieder geval ruim van tevoren i.v.m. de invulling van onze agenda.

Afspraak annuleren

Afspraken annuleren kan i.v.m. uw mondgezondheid uitsluitend telefonisch, gaarne direct na ontvangst van de 1e afspraakherinnering, in ieder geval ruim van tevoren i.v.m. de invulling van onze agenda. Er wordt dan tevens direct een nieuwe afspraak gemaakt.

Ziek?

Wanneer u ziek bent moet u dit op de dag van de afspraak tussen 8.00uur en 8.30 uur telefonisch doorgeven, er wordt dan tevens direct een nieuwe afspraak ingepland. Zo voorkomt u een rekening voor een niet nagekomen afspraak!

Uitleg afspraak verzetten:

U geeft ons dan 2 data en tijden die uw voorkeur hebben. Wij bevestigen u dan per mail de definitieve afspraak. Wanneer het per ongeluk niet in onze agenda zou passen, laten wij dat weten en stellen dan een ander vergelijkbaar tijdstip voor.

NB: Bij het online verzetten van uw behandeling kan er alleen geen garantie gegeven worden dat u bij uw vaste behandelaar komt.

Afspraak verzetten
(avondopenstelling alleen op woensdag en donderdag)

Afspraak verzetten

Zie bovenaan, i.v.m. opvullen agenda: gaarne zo snel mogelijk na uw afspraakherinnering wijzigen, dus niet op het laatste moment!

1 = 1e voorkeur 2 = 2e voorkeur

Let op: nieuwe afspraak minimaal 2 werkdagen vooruit.

Scroll naar boven
Call Now Button